RevitaLash Advanced wimperserum 2.0

79,00

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml het serum voor lange en volle wimpers

De wimpers dat binnen 12 weken voor mooiere en gezonder uitziende wimpers zorgt.

De wimpers worden aanzienlijk verbeterd, optimaal beschermd en zien voller en langer uit.

Categorieën: , ,

Beschrijving

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml is door een Amerikaanse oogarts ontwikkeld om de natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. De wimpers worden door het serum gesterkt, optimaal beschermd en vermindert broosheid . Het gepatenteerde BioPeptin Complex verzacht de wimpers. Beschermen en revitaliseren Gingseng en Swertia Japonica de wimpers en worden de wimpers door Swa Palmetto wimpers in conditie gehouden en krijgen extra glans.

Binnen enkele weken zien de wimpers voller en gezonder uit en krijg je een onweerstaanbare oogopslag. Het RevitaLash® Advanced Wimperserum van 2 ml gaat bij correct gebruik ongeveer 3 maanden mee. Het RevitaLash Wimperserum is dierproefvrij, niet-irriterend, hypoallergeen, dermatologisch getest, klinisch getest en door oogartsen beoordeeld. Verder is het wimperserum is gemaakt op waterbasis en kan in combinatie met kunstwimpers of wimperextensions worden gebruikt.

Eigenschappen van het RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

  • Wimpers worden versterkt en verzacht
  • Breekbaarheid en brosheid worden geminderd
  • Beschermt en revitaliseert
  • Wimpers zien binnen enkele weken gezonder en voller uit
  • Gaat 3 maanden mee

BELANGRIJKE INGREDIËNTEN

Biopeptin Complex: dit wetenschappelijk ontwikkelde complex is een mix van biotine, groene thee – extract, peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te verstevigen en te beschermen tegen broosheid en breekbaarheid
Ginseng en swertia japonica: dit zijn twee plantenextracten die helpen om de wimpers te revitaliseren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf
Saw palmetto: het ingredient saw palmetto assisteert bij het conditioneren en hydrateren van de wimpers
Tarwe-eiwitten: de tarwe-eiwitten in het wimperserum laten de wimpers er gladder en sterker uit zien. .

Hoe gebruik je het RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml?

Verwijder eerst je oogmake-up voor gebruik van het wimperserum om voor een optimale werking te zorgen. Breng het RevitaLash Advanced Wimperserum s’ avonds, net als een eyeliner op ogenleden langs de wimperlijn aan. Let op dat het niet in de ogen komt. De eerste twaalf weken kun je het wimperserum het beste consequent elke dag aanbrengen. Als het gewenste resultaat is bereikt is het voldoende het serum 3 à 4 keer per week aan te brengen. RevitaLash kan tevens worden gebruikt tijdens in combinatie met wimperextensions of wipperverf.

Let op: Gebruik het RevitaLash Advanced Wimper serum niet meer dan één keer per dag.

Bestel nu het RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml

Zorg voor een stralende blik met volle en gezonde wimpers! De wimpers worden optimaal beschermt, verzorgt en revitaliseert en krijg je binnen enkele weken de mooiste wimpers. Bestel nu het RevitaLash Advanced Wimperserum 2 ml snel en gemakkelijk online!

Andere suggesties…