LavieSage EnergiS poeder

LavieSage EnergiS en LavieSage MetaboliS vormen samen de ideale ondersteuning bij gewichtsreductie en –beheersing.

LavieSage EnergiS en LavieSage MetaboliS ondersteunen het celmetabolisme, ook wel ‘verbrandingscapaciteit’ genoemd. Samen dragen ze bij aan het koolhydraatmetabolisme en ondersteunen zo het energieniveau. Wanneer het celmetabolisme onvoldoende is, zal het lichaam heel veel moeite moeten doen om herstel mogelijk te maken, met als gevolg vermoeidheid en een vermindering van energie.

Uitverkocht

64,95

Beschrijving

EnergiS van LavieSage herstelt het lichaam en draagt bij aan een hoger energieniveau, sterke botten, versterkt het spierweefsel.

EnergiS van LavieSage is bedoeld om het natuurlijk herstellende vermogen van het lichaam te ondersteunen. Dit geeft het lichaam een extra impuls tot herstel en ondersteunt de lichaamscellen met o.a. een hoger energieniveau. Het draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, versterkt het spierweefsel en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en herstel. EnergiS EnergiS van LavieSage is een 100% natuurlijke formule met L-Glutamine, Glycine aminozuren, Niacine en Forskolin extract. Samen zijn deze stoffen in staat om de energiestofwisseling te bevorderen. De individuele ingrediënten zijn krachtige antioxidante.

Voordelen op een rijtje:

EnergiS EnergiS van LavieSage ondersteunt het energieleverend metabolisme. EnergiS kan het natuurlijk herstellende vermogen van het lichaam ondersteunen. Dit natuurlijk herstellende vermogen geeft het lichaam de mogelijkheid tot natuurlijk herstel.

• Helpt het lichaam om vermoeidheid en moeheid te verminderen
• Is belangrijk bij het behoud van de spierfunctie
• Goed voor het geheugen, leerprestaties en de gemoedstoestand
• Voor het behoud van normale structuur en functie van de slijmvliezen
• Speelt een rol in het proces van weefselgroei en – ontwikkeling

Gebruik

Gebruik 1 a 2 maal daags de dosering die bij je lichaamsgewicht past (zie label op verpakking). Neem dit uitsluitend op een lege maag, liefst bij hongergevoel. Eet daarna een uur niets, drink ook geen koolhydraathoudende drank. Water, koffie of thee mag wel (zonder suiker). Gebruik het product minimaal 5 maanden, neem dan 1 maand pauze.

EnergiS van LavieSage ie er ook in kauwtabletten en bevat 90 tabletten: 3 kauwtabletten komen overeen met 1 schep EnergiS in poedervorm.

Ingrediënten

EnergiS is een 100% natuurlijke formule en bevat de aminozuren L-Glutamine en Glycine, daarnaast Niacine (vitamine B3) en Forskolin extract (plantenextract uit de Ayurveda) en Vitamine D3 en natuurlijke sinaasappelsmaak.

FAQ

Voor wie is EnergiS van LavieSage geschikt?
Bij futloosheid¹ en voor iedereen die zijn energieleverend metabolisme wilt ondersteunen.

Wanneer neem je EnergiS van LavieSage in en wat is de optimale dosering?
Inname: 1 a 2 maal daags, bij een lege maag. Ideale dosering is afhankelijk van het gewicht. Niet innemen samen met voeding of producten die suikers en koolhydraten bevatten. Inname voor het sporten is juist aan te bevelen, want Energis draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.

Zijn er contra-indicaties voor de EnergiS van LavieSage?
EnergiS bevat een kleine dosering Niacine. Dit kan bij sommige (met name rood- blondharige) mensen voor een “flush” zorgen. De huid wordt daarbij rood en voelt tintelend aan. Dit is volledig ongevaarlijk maar kan als onplezierig worden ervaren. Het trekt vanzelf weg, doorgaans binnen 10 tot 30 minuten. Indien u weet dat u gevoelig bent voor Niacine neem in voorkomend geval een kleinere dosering en bouw op totdat het lichaam eraan gewend is. Dat zal binnen enkele dagen al gebeuren.

Wat is een typische indicatie voor gebruik van de EnergiS EnergiS van LavieSage?
Bij vermoeidheid, moeheid en futloosheid!

Mag ik EnergiS van LavieSage gebruiken tijdens de zwangerschap?
Alhoewel er geen contra-indicaties zijn raden we gebruik tijdens de zwangerschap af. Dit ivm het mogelijke “flush-effect”. Het is namelijk onbekend welk effect dat kan hebben op het ongeboren kind. Na de geboorte is het geen enkel probleem.


close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!