Medik8 White Balance Original Serum

63,00

Medik8 White Balance Original Serum Effectief serum tegen pigmentvlekken

Helpt pigment te verminderen en beschermt tegen toekomstige pigmentvlekken. Het vernieuwde White Balance Original Serum (voorheen White Balance Click) is een krachtig serum om de huid er egaler te laten uitzien.

Beschrijving

Voor wie is Medik8 White Balance Original Serum?

Voor oppervlakkige pigmentvlekken en voor iedereen die een egale huidskleur wil.

Click systeem

De White Balance Original Serum is een stabiele samenstelling. Om de stabiliteit te garanderen heeft Medik8 een nieuw click verpakkingssysteem ontwikkeld. Hierbijwordt de krachtige werkstof Kojic Acid in het deksel vrijgegeven door het speciale click-mechanisme vlak voor gebruik.

Combineer Medik8 White Balance Original Serum

De White Balance Click is zeer goed te combineren met de Pure C15 met stabiele vitamine C. Gebruik overdag altijd de Physical Sunscreen SPF30 van Medik8. Hierdoor bescherm je de huid tegen de vorming van nieuwe pigmentvlekken!

Om pigmentvlekken te behandelen is het noodzakelijk dagelijks een UV-bescherming te gebruiken (zomer en winter). Anders heeft het geen zin heeft om op pigmentvlekken te gaan werken. Daarnaast heeft het tijd nodig om pigmentvlekken te verminderen. Hoe lang hangt af van hoe diep de pigmentvlek zit. Helaas kan je dit niet aan de buitenkant zien. Trek voor het verminderen van pigmentvlekken minimaal 9-12 maanden uit.

Effectiviteit

Medik8 White Balance Original Serum biedt een effectieve oplossing tegen alle vormen van pigmentatie: donkere vlekken, ouderdomsvlekken, sproeten, vlekkerige huid, schade door de zon, een ongelijkmatige teint en melasma. Van dit zeer krachtige depigmenterende serum is aangetoond dat het de algehele teint drastisch verbetert en een stralende teint geeft.

Het helpt ook om de verschijning van toekomstige donkere vlekken te voorkomen. De huid ziet er zichtbaar helderder en stralender uit. De nieuwe White Balance Original Serum is de meest krachtige heldere huidoplossing; het beschikt over een luxe textuur die zich gemakkelijk verspreidt. Het heeft de toegeeflijke geur van Ylang Ylang en laat de huid er egaler en stralender uitzien.

Voordelen

 • Sterk depigmenterend serum
 • Bewezen verhelderende werking van 97,3%
 • 100% stabiel
 • Kojiczuur Verbetert de algehele huidtint

Gebruiksaanwijzing

 1. Vóór de eerste toepassing stevig op de deksel van het flesje drukken totdat het klikt.
 2. Vervolgens gedurende 30 seconden schudden om het Kojiczuur te mengen met het serum.
 3. Vervang daarna de lege deksel door het pipetje. Na het reinigen in de ochtend en/of avond drie druppels direct aanbrengen op de huid.
 4. Verdeel het gelijkmatig over het gezicht (vermijd de ogen), hals en decolleté.
 5. Laten intrekken.

Actieve ingrediënten

 • Kojiczuur – huidverhelderend middel dat donkere vlekken en sproeten vervaagt , veroorzaakt door blootstelling aan zon en door huid veroudering
 •  Alpha-Arbutin – bevordert verheldering en een egale tint bij alle huidtypes
 • Niacinamide – Vitamine B3 verbetert de huidhydratatie en werkt als een antioxidant. Bezit tevens anti-inflammatoire en huidverhelderende eigenschappen
 • Sepiwhite – intensief lichtmakend middel, effectief op de gepigmenteerde huid, maar tevens op de algehele huidtint
 • Linolzuur – ondersteunt bij celvernieuwing, dus ook bij het verbeteren van de melaninedispersie
 • L-Leucine – remt het transport van L-tyrosine en L-fenylalanine in de melanocyten wat de aanmaak van melanine veroorzaakt
 • N-acetyl glucosamine – werkt in synergie met niacinamide

Andere suggesties…