LavieSage VitaSkin-C 180 tabs

49,95

LavieSage Vitaskin C: niet meer leverbaar! Alternatief: Nutramin C 1000 Ascorbaten

Bijvoorbeeld bij huidverbetering of om de weerstand ten tijde van stress te verhogen. Huidverbetering betekent namelijk vaak; meer collageen. Vitamine C speelt daarbij een sleutelrol. Ook bij bindweefselverbetering is vitamine C essentieel.

Hierbij biedt LavieSage VitaSKin-C, samen met LavieSage SkinBase, de ideale oplossing. Om de absorptie te optimaliseren is gekozen voor Ester C®, een wateren vetoplosbare vitamine C. Hierdoor wordt het inzetgebied aanzienlijk vergroot en blijft het ook beduidend langer actief in het lichaam. De toegevoegde bioflavonoïden in LavieSage VitaSKin-C versterken de absorptie nog verder; nu kan er dag en nacht aan nieuwe collageenvezels gewerkt worden. Daar waar reguliere vitamine C doorgaans snel inactief is en wordt afgescheiden via de urine, blijft deze vorm 24 uur per dag actief en biobeschikbaar voor huidverbetering en het immuunsysteem.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Algemeen

VitaSkin-C van LavieSage blijft langer in het lichaam actief dan reguliere vitamine C en is van essentieel belang bij huidverbetering

Voordelen

VitaSkin-C van LavieSage Vitamine Ester C® 1000 mg
In bepaalde gevallen is het zinvol om een grotere hoeveelheid VitaSkin-C van LavieSage te gebruiken. Bijvoorbeeld bij huidverbetering of om de weerstand ten tijde van stress te verhogen. Huidverbetering betekent namelijk vaak; meer collageen. Vitamine C speelt daarbij een sleutelrol. Ook bij bindweefselverbetering is vitamine C essentieel. Hierbij biedt VitaSKin-C van LavieSage samen met SkinBase van LavieSage, de ideale oplossing.

Om de absorptie te optimaliseren is gekozen voor Ester C®, een wateren vetoplosbare vitamine C. Hierdoor wordt het inzetgebied aanzienlijk vergroot en blijft het ook beduidend langer actief in het lichaam. De toegevoegde bioflavonoïden versterken de absorptie nog verder; nu kan er dag en nacht aan nieuwe collageenvezels gewerkt worden. Daar waar reguliere vitamine C doorgaans snel inactief is en wordt afgescheiden via de urine, blijft deze vorm 24 uur per dag actief en biobeschikbaar voor huidverbetering en het immuunsysteem.

Voordelen op een rijtje:

VitaSkin-C van LavieSage zorgt mede voor een goede weerstand en is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt

• Is van belang voor het behoud van een gezonde huid
• Voor de vorming van collageen dat helpt de huid van binnenuit te versterken
• Levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
• Bevordert de energiestofwisseling
• Verhoogt de ijzeropname en draagt bij aan fitheid
• Ondersteunt het immuunsysteem en onderhoud tanden en botten
• Is van belang voor een goede conditie van bloedvaten
• Speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen
• Is goed voor het geheugen
• Ter aanvulling van anti-oxidanten, ter bescherming tegen vrije radicalen

Gebruik

VitaSkin-C van LavieSage adviseren wij aan volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Aanbevolen dosering is 1 tot 3 tabletten verdeeld over de dag te slikken, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd.

Ingrediënten

– Magnesiumascorbaat 200mg
– Bioflavonoïden 50mg
– Vitamine D3 12,5mcg
– Calciumhydroxyapatite 100mg

FAQ

Mag ik VitaSkin-C van LavieSage gebruiken tijdens de zwangerschap?

Er zijn geen contra indicaties bekend.