LavieSage Xtra C&D3 500 tabs

84,95

LavieSage Xtra C&D3 voor optimale bescherming van alle weefsels

LavieSage XtraC&D3 ondersteunt de afweer van het lichaam en is goed voor sterke spieren, botten en tanden en zorgt voor aanmaak van collageen.

 

Categorie:

Beschrijving

 

[su_tabs][su_tab title=”Algemeen”]

Vitamine D3 wordt wel de vitamine van het decennium genoemd. Nooit werd er in zo’n korte tijd zoveel nieuw onderzoek gepubliceerd over een enkele vitaminesoort. Letterlijk duizenden publicaties kwamen naar buiten met iedere keer weer nieuwe aspecten op allerlei vlakken van de gezondheid. Kort samen gevat; de gedachte referentiewaardes bij bloedtesten zijn veel te laag, slechts gericht op het tegengaan van kromme benen bij kinderen. De ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) is zo laag dat het amper effect heeft. Zo ongeveer de gehele bevolking blijkt deficiënt te zijn met daardoor tal van gezondheidsrisico’s die vaak pas later ontstaan.

De enige uitzondering wordt gevormd door de groep zonaanbidders in de zomer, echter ook zij hebben (grote) tekorten in de winter. In Europa kunt u namelijk in de wintertijd totaal geen vitamine D3 opbouwen door gebrek aan UVB-licht in het zonlicht. Suppletie is derhalve zeer raadzaam. En als u in de zomer niet regelmatig midden op de dag buiten komt, is gebruik ook in die periode erg raadzaam. De ADH staat op 5 microgram voor volwassenen en op 15 microgram voor kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. De Gezondheidsraad adviseert inmiddels 50 microgram per dag. Ze zegt zelfs dat 250 microgram per dag, gedurende maximaal 6 maanden volledig veilig blijkt te zijn. Conclusie; de 5 of zelfs 15 microgram is niet toereikend. 50 microgram per dag is derhalve een veel betere dosering die mogelijk ook preventief kan werken op allerlei ouderdomsgerelateerde problemen.

[/su_tab] [su_tab title=”Voordelen”]

Optimale bescherming van alle weefsels met XtraC&D3 van LavieSage
Vitamine D3 wordt wel de vitamine van het decennium genoemd. Nooit werd er in zo’n korte tijd zoveel nieuw onderzoek gepubliceerdover een enkele vitaminesoort. Letterlijk duizenden publicaties kwamen naar buiten met iedere keer weer nieuwe aspecten op allerlei vlakkenvan de gezondheid. Kort samen gevat; de gedachte referentiewaardes
bij bloedtesten zijn veel te laag, slechts gericht op het tegengaan van kromme benen bij kinderen. De ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) is zo laag dat het amper effect heeft. Zo ongeveer de gehele bevolking blijkt deficiënt te zijn met daardoor tal van gezondheidsrisico’s die vaak pas later ontstaan.

De enige uitzondering wordt gevormd door de groep zonaanbidders in de zomer, echter ook zij hebben (grote) tekorten in de winter. In Europa kunt u namelijk in de wintertijd totaal geen vitamine D3 opbouwen door gebrek aan UVB-licht in het zonlicht. Suppletie is derhalve zeer raadzaam. En als u in de zomer niet regelmatig midden op de dag
buiten komt, is gebruik ook in die periode erg raadzaam.

De ADH staat op 5 microgram voor volwassenen en op 15 microgram voor kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. De Gezondheidsraad adviseert inmiddels 50 microgram per dag. Ze zegt zelfs dat 250 microgram per dag, gedurende maximaal 6 maanden volledig veilig blijkt te zijn.
Conclusie; de 5 of zelfs 15 microgram is niet toereikend. 50 microgram per dag is derhalve een veel betere dosering die
mogelijk ook preventief kan werken op allerlei ouderdomsgerelateerde problemen.

Voordelen op een rijtje:

• Draagt bij aan het proces van celvernieuwing
• Is goed voor de kalkhuishouding
• Speelt een rol bij de aanmaak van cellen en weefsels
• Draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
• Voor behoud van soepele en sterke spieren
• Ondersteunt de afweer van het lichaam
• Is van belang bij de opname van calcium en fosfor uit de voeding
• Voor het behoud van een sterk gebit
• Is van belang voor het behoud van een gezonde huid
• Voor de vorming van collageen dat helpt de huid van binnenuit te versterken
• Levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
• Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel

[/su_tab]

[su_tab title=”Gebruik”]

Neem 2 tot 4 tabletten van XtraC&D3 van LavieSage verdeeld over de dag tijdens of na de maaltijd.

[/su_tab]

[su_tab title=”Ingrediënten”]

– Magnesiumascorbaat 200mg
– Bioflavonoïden 50mg
– Vitamine D3 12,5mcg
– Calciumhydroxyapatite 100mg

[/su_tab] [su_tab title=”FAQ”]

Voor wie is XtraC&D3 van LavieSage geschikt?

Voor iedereen van jong tot oud! Aanbevolen hoeveelheid is 2 tot 4 tabletten verdeeld over de dag tijdens of na de maaltijd.

[/su_tab][/su_tabs]