Gezichtsbehandeling-amsterdam

Gezichtsbehandeling voor nieuwe klanten van Beauty Unlimited Amsterdam van € 90,- voor € 79,-

Welke gezichtsbehandeling past het beste bij mijn huid met het beste resultaat? Maak een afspraak voor de kennismakingsbehandeling. U krijgt een intake met uitgebreid huidadvies. Samen bekijken wij welke gezichtsbehandeling het beste bij de huid aansluit.

Deze gezichtsbehandeling duurt 75 minuten en bestaat uit het reinigen van de huid gevolgd door een dieptereiniging d.m.v. peeling aangepast op uw huidtype. Vervolgens wordt gezicht, nek, schouders en decolleté gemasseerd en de gezichtsbehandeling afgesloten met een heerlijk voedend masker. Ook huidverjongende behandelingen zijn mogelijk met deze actie. Elke behandeling tor € 90,- kan worden uitgekozen in overleg met de huidspecialiste. Ervaar waarom klanten ons waarderen met een 9.5!

Na deze heerlijke gezichtsbehandeling voelt uw huid heerlijk fris en zacht aan. Aan het eind van deze gezichtsbehandeling ontvangt u een compleet huidadvies gebaseerd op onze bevindingen en uw wensen.

Of krijg korting op onderstaande gezichtsbehandelingen

  • Photon Coldlaser van € 110,- voor € 90,-

    Biologische huidverjonging met de allerlaatste roodlicht technieken die rimpels doen verdwijnen en de huid lift. De gezichtsbehandeling wordt ook wel de coldlaser of softlaser genoemd. Met deze Photonlaser hebben wij de beste laser in huis die op dit moment op de markt te vinden is.

  • Mesotherapie € 95,- voor € 85,-

    Werkstoffen worden de huid ingesluisd d.m.v. ultrageluid en pijnloze elektroporatie. Hierdoor komen werkstoffen diep in de huid terecht waar zij hun aan het werk gaan. Hierdoor krijgt de huid een extra energie boost en kunnen diverse huidproblemen aangepakt worden.

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam is  gevestigd in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp.

 ✓ De Schoonheidsspecialist in Amsterdam ✓ kortingen voor nieuwe klanten ✓ De beste gezichtsbehandelingen ✓ 20 jaar ervaring ✓ 9.5 klantbeoordeling