Schoonheidssalon-epileren-wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen verven

Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen kunt u ook terecht bij Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid.

Wilt u liever uw wimpers verven tijdens een gezichtsbehandeling dan kan dat ook. Selecteer de gezichtsbehandeling naar keuze in de online agenda en kies het verven van de wenkbrauwen als extra module. Dan betaalt u € 25,- voor het verven van wimpers en wenkbrauwen of € 15,- voor wenkbrauwen of wimpers. Komt u alleen voor verven van wimpers en/of wenkbrauwen dan gelden onderstaande prijzen. Graag verwelkomen wij u in onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid zodat u binnenkort weer met prachtige wimpers en wenkbrauwen door de straten van Amsterdam loopt.

Model epileren, € 20,00

Modelleren wenkbrauwen incl. verven wenkbrauwen, € 30,-

Modelleren wenkbrauwen incl. harsen bovenlip, € 30,-

Epileren en/of harsen per onderdeel tijdens gelaatsbehandeling, € 15,-

Harsen bovenlip of kin, € 15,-

Harsen bovenlip en kin, € 20,-

Harsen wangen en kaaklijn, € 25,-

Wimpers of wenkbrauwen verven, € 20,-

Wimpers en wenkbrauwen verven, € 25,-

Gelegenheids make-up, € 35,-

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam, de schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) beschikt over ruime parkeergelegenheid. Voor klanten uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, west, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert zijn wij gemakkelijk met openbaar vervoer (tram 12 of 4) te bereiken.