Cryo 21

Met Cryo 21 is vet verleden tijd

Er zijn veel verschillende afslank apparatuur op de markt die beloven vet te kunnen verwijderen. Anders dan bij vele andere afslankapparatuur wordt bij Cryolipolyse de gehele vetcel verwijderd middels een geprogrammeerde celdood op basis van koude.

Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt en wordt afgevoerd door het lichaam.

Wat is Cryo21?

De Cryo21 is een Cryolipolyse apparaat. Een serie behandelingen met de Cryo21 wordt ook wel Cryotherapie genoemd.

De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cry021 is dus ontwikkeld maar ook gefabriceerd in Italië. Het land waar lichaamsbehandelingen zoals Cryolipolyse populairder zijn dan behandelingen voor het gezicht.

cryotherapie-cryo21

Cryo 21 aanbieding 1e behandeling met intake en behandelplan

Maak nu een afspraak voor een je eerste cryo 21 behandeling. Beslis daarna of u wel of niet u doorgaat met een kuur van 6 Cryo 21 behandelingen

Welke resultaten kan ik verwachten na een Cryo21 behandeling?

Kijk snel voor meer informatie op: Cryotherapie: Bevriezen van vetcellen

Cryo 21 kuur aanbieding met meer dan € 150,- voordeel

 • Bij het boeken van een kuur een gratis luxe aluminium drink bidon van Beauty Unlimited Amsterdam t.w.v. € 12,-
 • Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 900,- en direct te betalen dan ontvang je de eerste behandeling gratis. Bovendien krijg je bij de laatste behandeling een gratis huidscan voor het gezicht
 •  € 150,- voordeel als je een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen boekt
 • Normale prijs losse behandeling € 150,-x7 = € 1050,- nu voor € 900,-

Cryo21 cryolipolyse

Dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School heeft aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Gebaseerd op deze kennis en wetenschappelijke onderzoeken werd Cryolipolyse ontwikkeld.

Deze techniek maakt het mogelijk vetrolletjes op de buik, benen, taille of onderkin te verwijderen zonder de weefsels te beschadigen. Cryo21 maakt gebruik van de revolutionaire cryolipolyse techniek die er voor zorgt dat de vetcellen via koeling effectief verwijderd wordt. De behandeling is snel en pijnloos zonder injecties, operatie of herstelperiode. Cryo21 is wetenschappelijke goedgekeurd en is daarom zeer veilig.

Bekijk de wetenschappelijke resultaten van het Cryo 21 onderzoek.

Cryo21 Amsterdam 1

Verschillen tussen Cryo 21, Liposuctie en Lipolyse?

In onderstaand overzicht leggen wij de verschillende behandelmethodes uit.

Moet ik na de Cryo 21 behandeling op dieet of gaan sporten?

Nee, de Cryo21 is ontwikkeld voor vetrolletjes die je juist niet meer weg krijgt met sporten of een dieet. Vetcellen die zijn verwijderd met Crio21 komen nooit meer terug. Indien uw gewicht toeneemt dan wordt het vet verdeeld over de bestaande vetcellen.

Of je nu wel of geen Cryo behandeling hebt ondergaan; Wij adviseren iedereen om zoveel mogelijk op gewicht te blijven en gezond te leven.

 • Cryo 21 ontwikkeld en gemaakt in Europa
 • Vet definitief weg
 • Geen operatie
 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig
 • Pijnloos

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!