Huidverbetering en anti-aging in Amsterdam Zuid

Huidverbetering is iets anders dan huidverzorging, het gaat een flinke stap verder!

De bovenste laag van de huid is de opperhuid en heeft een beschermende functie. Bij huidverzorging zorg je ervoor dat die bovenste laag soepel en gehydrateerd blijft. Huidverzorgende producten hebben de functie om de huid barrière in tact te houden, meer niet. Bij huidverbetering gaan we een flinke stap verder . Huidverbetering is het verbeteren van alle lagen in de huid. Bij huidverbetering gaan we dieper in de huid dringen om de processen te activeren en te stimuleren.

 

 

De techniek in huidverbetering en het ontwikkelen en toepassen van ingrediënten is de laatste jaren enorm verbeterd.

Hierdoor kunnen we hele mooie resultaten boeken tegen acne, grove poriën, fijne lijntjes rimpels, couperose, rosacea, doffe huid en pigmetnvlekken.

De middelste huidlaag is de lederhuid. Dat is een levende laag waar veel processen plaats vinden, zoals de groei en vernieuwing van de cellen, aanvoer en afvoer van de voedings- en afvalstoffen, aanmaak van collageen- en elastine vezels, vasthouden van de vocht ect. Al die processen zijn essentieel voor een jeugdige, frisse uitstraling en een goede conditie van de huid.

Dan is er nog de onderste laag , het onderhuidsbindweefsel . Deze  heeft een functie van een opslagplaats voor de voedingstoffen. Afvallen en de zon heeft veel invloed op deze laag waardoor de huid haar conditie en vitaliteit verlies. Zo ontstaan de eerste rimpels, een vale kleur en allerlei veranderingen aan de huid. Wees er daarom matig met de zon en leef gezond zodat je huid minder te verduren krijgt.

Door gebruik te maken van de nieuwste huid verbeterende apparatuur en intensieve werkstoffen in onze producten kunnen we deze levende lagen in de huid bereiken.. De huid wordt gestimuleerd om harder te gaan werken en zich te gaan vernieuwen. Dat is een proces, dat tijd in beslag neemt en om regelmatige onderhoud vraagt. Het houdt niet op bij een behandeling. De verzorging thuis is net zo belangrijk.

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!