Dermapen Behandeling Amsterdam

De Dermapen behandeling is pijnloos en geschikt tegen kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd, rimpels rond de mond, donkere kringen en vermoeide ogen!

Ook is de Dermapen behandeling geschikt om op pigment en littekens te werken en voorkomt het daarnaast onzuiverheden zoals acne.

De Dermapen is gemaakt door het Zuid-Koreaans merk Genosys. Genosys is gespecialiseerd en wereldwijd marktleider in alles wat te maken heeft met microneedling.

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Bij de Dermapen behandeling zit altijd een gratis huidscan met de Observ twv 40,- en een uitgebreide intake. Deze intake en scan dient u in de online agenda ook te selecteren. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons een online intake formulier die u voorafgaand aan de afspraak dient in te vullen die dan samen met u wordt doorgenomenh

Wat is een Dermapen Behandeling?

De Dermapen behandeling is een vorm van microneedling.

De Dermapen heeft zeer fijne naaldjes waarmee op een pijnloze manier kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt zonder de huid te beschadigen. Micronaaldjes doorboren de bovenste lagen (epdermis en dermis) van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Via deze openingen kunnen de werkstoffen, die wij tijdens de behandeling gebruiken in de huid hun werk doen. We gebruiken verschillende werkstoffen afhankelijk van het huidprobleem waar wij oins richten tijdens de behandeling

Door deze knaaltjes worden tot wel 80% meer werkstoffen in de huid opgenomen en krijgt de celdeling een enorme boost. Hierdoor schilferen oude cellen af en worden gezonde nieuwe cellen versneld aangemaakt voor een mooie gezonde huid!

Rimpels en lijntjes  vervagen of verdwijnen en zelfs pigment kan hier mee aangepakt worden. Een Dermapen behandeling is daarnaast zeer geschikt tegen wallen, vermoeide ogen en donkere kringen.

Dermapen stimuleert aanmaak van collageen en elastine.

De aanmaak van collageen en elastine wordt door het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in gang gezet waardoor lijntjes en rimpels minder worden

 

Vóór de behandeling reinigen we de huid grondig en brengen wij een specifiek serum aan, afhankelijk van waar wij de behandeling op gaan richten.

De Dermapen is uitermate geschikt om kleine oppervlakten van het gezicht te behandelen bijvoorbeeld het gebied rondom de ogen zoals kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd of rond de mond.

Door een behandeling met de Dermapen worden fibroblasten aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Na een paar behandelingen merkt je dat de huid steviger, gladder en mooier is. Acne (littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen.

De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer dun, zoals deze hoort te zijn. Hierdoor zal talg minder kans krijgen om te gaan verstoppen en worden oneffenheden voorkomen.Pigment zoals ouderdomsvlekken, verdwijnen of verminderen. Dit komt ook door de versnelde afschilfering van de hoornlaag. 

Dermapen behandeling resultaten

Met de Dermapen behandeling behalen wij mooie resultaten door gebruik te maken van het natuurlijke genezingsproces van de huidcellen

  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Minimaliseren van acne littekens
  • Maakt de huid helderder en lichter
  • Verbetert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels
  • Verstevigt en geeft de huid een lift
Dermapen-amsterdam

Microneedling Dermapen Oogbehandeling

De huid rondom de ogen is een stuk dunner en gevoeliger als de rest van het gezicht. Deze vraagt ook om een specifieke verzorging. Om intensiever te werken, kunnen we ook de microneedling techniek gebruiken rondom de ogen.

Deze behandeling kan los ingezet worden of bij een bestaande behandeling als upgrade.

Microneedling/Dermapen rond de ogen is geschikt bij:

• Wallen
• Blauwe kringen
• Vermoeide ogen
• Kraaienpootjes.

Microneedling-oog-behandeling

Wanneer adviseren wij de Dermapen behandeling

De Dermapen is als supplement toe te voegen aan je behandeling om extra te werken op lijntjes en rimpels maar je kunt hem ook als lostaanden behandeling boeken. Heb je bijvoorbeeld veel kraaienpootjes, rimpeltjes in je mondhoeken dan kunnen wij de Dermapen gebruiken om dit specifieke probleem extra aan te pakken. Door de diamanten naaldjes herstelt erg snel, dus combineer hem met je reguliere behandeling voor een nog mooier resutaat!

Microneedling-voor-na-resultaat

Wat is de DermaFix van Genosys

 

Waarom kiezen wij bij Beauty Unlimited Amsterdam voor Dermapen van Genosys?

De DermaFix Pen (Dermapen) die wij in Amsterdam gebruiken is een geautomatiseerd microneedling apparaat. In vergelijking met andere dermapennen heeft de DermaFix meer naalden en ook fijnere naalden. De naalden zijn gemaakt van diamant en zijn diepte verstelbaar. Met behulp van een vooraf ingestelde lengte maken we loodrechte gaatjes in de huid. De Dermapen zorgt ervoor dat de naalden precies zo diep de huid indringen als nodig is. Het gevolg hiervan is dat deze therapie effectiever is dan alternatieven. Onze Dermapen maakt dan ook alleen kanaaltjes in de huid zonder schade aan het behandelde gebied te veroorzaken

  • Meer kanaaltjes in de huid worden gemaakt
  • Door de diamanten naalden is de behandeling vrijwel pijnloos
Dermapen behandeling Amsterdam 1

Prijzen Dermapen behandeling zijn terug te vinden in onze online agenda

Dermapen kan toegepast worden op lijntjes rond de ogen, rimpels rond de mond, voorhoofd rimpels, frons rimpels en andere rimpels op het gezicht

  • Ook zijn er combinatie behandelingen mogelijk met de Microneedling roller, voor meer info kijk op: Microneedling behandeling

Prijzen Dermapen kuur aanbieding

Boek een kuur van 6 behandelingen en krijg de 7e behandeling gratis

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!