Dermapen Behandeling

De Dermapen behandeling is zo goed als pijnloos en geschikt tegen kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd, rimpels rond de mond, donkere kringen en vermoeide ogen en zelfs het gehele gezicht!

Ook is de Dermapen behandeling geschikt om op pigment en littekens te werken en voorkomt het daarnaast onzuiverheden zoals acne.

Wij werken met de Dermapen en producten van Fusion, met CE en ISO keurmerk voor een veilige Dermapen behandeling. Fusion is wereldwijd in 63 landen actief en staat bekend om zijn farmaceutische serums en professionele Dermapen. Al onze specialisten in Amsterdam zijn volledig getraind om op een veilige manier de Dermapen behandeling uit te voeren.

Wat is en doet de Dermapen behandeling

De Dermapen behandeling is een vorm van microneedling.

De Dermapen heeft zeer fijne naaldjes waarmee op een pijnloze manier kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt zonder de huid te beschadigen. Micronaaldjes doorboren de bovenste lagen (epidermis en dermis) van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Via deze openingen kunnen de werkstoffen, die wij tijdens de behandeling gebruiken in de huid hun werk doen. We gebruiken verschillende werkstoffen afhankelijk van het huidprobleem waar wij ons richten tijdens de behandeling

Door deze kanaaltjes worden tot wel 80% meer werkstoffen in de huid opgenomen en krijgt de celdeling een enorme boost. Hierdoor schilferen oude cellen af en worden gezonde nieuwe cellen versneld aangemaakt voor een mooie gezonde huid!

Rimpels en lijntjes  vervagen of verdwijnen en zelfs pigment kan hier mee aangepakt worden. Een Dermapen behandeling is daarnaast zeer geschikt tegen wallen, vermoeide ogen en donkere kringen.

Dermapen stimuleert aanmaak van collageen en elastine.

De aanmaak van collageen en elastine wordt door het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in gang gezet waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Vóór de behandeling reinigen we de huid grondig en brengen wij een specifiek serum aan, afhankelijk van waar wij de behandeling op gaan richten.

De Dermapen behandeling is uitermate geschikt om kleine oppervlakten van het gezicht te behandelen bijvoorbeeld het gebied rondom de ogen zoals kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd of rond de mond. Door een behandeling met de Dermapen worden fibroblasten aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Na een paar behandelingen merkt je dat de huid steviger, gladder en mooier is. Acne (littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen.

De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer dun, zoals deze hoort te zijn. Hierdoor zal talg minder kans krijgen om te gaan verstoppen en worden oneffenheden voorkomen. Pigment zoals ouderdomsvlekken, verdwijnen of verminderen. Dit komt ook door de versnelde afschilfering van de hoornlaag. 

Dermapen behandeling Amsterdam

Dermapen
1 ZONE

95,-

Dermapen
2 ZONES

125,-

Dermapen
3 ZONES

155,-

Dermapen
FULL FACE

185,-

Dermapen
FULL FACE BOOSTER

210,-

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Bij de Dermapen behandeling zit altijd een gratis huidscan met de Observ twv 40,- en een uitgebreide intake. Deze intake en scan dient u in de online agenda ook te selecteren. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons een online intake formulier die u voorafgaand aan de afspraak dient in te vullen die dan samen met u wordt doorgenomen. Zonder intake mogen wij de Dermapen behandeling niet uitvoeren.

Dermapen behandeling resultaten

Met de Dermapen behandeling behalen wij mooie resultaten door gebruik te maken van het natuurlijke genezingsproces van de huidcellen

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
 • Minimaliseren van acne littekens
 • Maakt de huid helderder en lichter
 • Verbetert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels
 • Verstevigt en geeft de huid een lift

Dermapen behandeling ook geschikt voor rond de ogen

De huid rondom de ogen is een stuk dunner en gevoeliger als de rest van het gezicht. Deze vraagt ook om een specifieke verzorging. Om intensiever te werken, kunnen we ook de microneedling techniek gebruiken rondom de ogen.

Deze behandeling kan los ingezet worden of bij een bestaande behandeling als upgrade.

Dermapen behandeling rond de ogen is geschikt bij:

• Wallen
• Blauwe kringen
• Vermoeide ogen
• Kraaienpootjes.

dermapen behandeling

De Dermapen behandeling

De Dermapen is ook als supplement toe te voegen aan je behandeling om extra te werken op lijntjes en rimpels maar je kunt hem ook als losstaande full face behandeling boeken. Heb je bijvoorbeeld veel kraaienpootjes, rimpeltjes in je mondhoeken dan kunnen wij de Dermapen gebruiken om dit specifieke probleem extra aan te pakken. Door de ultra dunnen naaldjes herstelt de huid erg snel, dus combineer hem met je reguliere behandeling voor een nog mooier resultaat!

Dermapen behandeling van Fusion

Dermapen Fusion is het meest geavanceerde micro needling systeem in Nederland dat de weg baant voor een nieuwe generatie schoonheidsbehandelingen die zich richten op collageen stimulatie zonder de nadelige gevolgen van downtime en ongemak. De unieke methode combineert twee concepten, het eerste is geavanceerde collageenstimulatietherapie en het tweede absorberen van farmaceutische ingrediënten zoals vitaminen, biomimetische peptiden en aminozuren die in de huid specifieke huidproblemen aanpakt.

In tegenstelling tot standaard dermaroller of dermapen veroorzaakt de Fusion pen minder schade aan de huid en vermindert daardoor roodheid en ongemak. De naaldjes zijn van medische kwaliteit en worden verticaal in de huid gepenetreerd  in combinatie met een op maat gemaakt serum dat naar je specifieke behoeften gemengd wordt.

Dermapen behandeling

Dermapen prijzen zijn terug te vinden in onze online agenda

Dermapen behandeling kan toegepast worden op het gehele gezicht inclusief hals en decollete. Ook is het mogelijk de Dermapen te gebruiken op zones zoals:

 • Gehele gezicht inclusief hals en decolleté
 • lijntjes rond de ogen, lachrimpels
 • rimpels rond de mond, rokerslijntjes
 • voorhoofd rimpels
 • frons rimpels
 • de lippen
 • andere rimpels op het gezicht
 • neuslippenplooi

Dermapen prijzen kuur aanbieding

Boek een kuur van 6 Dermapen behandelingen en krijg de 7e Dermapen behandeling gratis

Dermapen behandeling Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt op de grens van de Pijp met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom je liever met de tram dan kan dat met lijn 4 of 12

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!