Mesotherapie gezichtsbehandeling

Mesotherapie is uitermate geschikt indien u last heeft van rimpels, lijntjes, huidveroudering of verslapping of gewoon uw huid goed wilt onderhouden.

Mesotherapie, huidverbetering zonder naalden met spectaculair resultaat! Bij naaldloze Mesotherapie brengen we werkstoffen in de huid met behulp van ultrageluid (ultrasound) en pijnloze en veilige elektroporatie. 

Met de Meso kunnen we werkstoffen diep in de huid krijgen zodat deze aanzetten tot huidverbetering en anti-aging.

Mesotherapie behandelingen in Amsterdam

Pijnloze en ontspannen behandeling geschikt voor de vochtarme en droge huid

 • Hydrateert de huid
 • Rimpeltjes verdwijnen, grove rimpels verminderen
 • Lift de huid ronde de ogen
 • Voorkomt veroudering van de huid
 • U krijgt een gladder, egaler en mooiere huid
 • Geeft de droge, ruwe huid extra voeding
 • Vermindert lijnen op het decolleté
 • Verbetert algemene huidconditie
 • Draagt bij een aan betere stofwisseling
 • Verkleint poriën
 • Vermindert couperose
 • Geeft een stimulatie boost voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron
 • Voor een stralende teint en strakkere en vollere huid
 • Vermindert ontstekingen, acne
 • Verbetert de doorbloeding waardoor een doffe huid zijn kleur terug krijgt
Meso therapie behandeling

Mesotherapie voor het gezicht in 2 verschillende intensiteit levels

Mesotherapie behandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Mesotherapie

LEVEL 2

125,-

Mesotherapie

LEVEL 3

155,-

Mesotherapie in kuur aanbieding

De Mesotherapie is ook in kuurverband te boeken indien voor u het allerbeste resultaat het belangrijkste is. 

 • Mesotherapie kuur van 6 gezichtsbehandelingen de 7e behandeling gratis.

Mesotherapie tegen couperose

Ook bij couperose is de Mesotherapie een uitstekende gezichtsbehandeling.

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam biedt, in tegenstelling tot veel andere beauty salons, de naaldloze Mesotherapie aan. Deze Mesotherapie is zonder het gebruik van naalden en daarom geheel pijnloos. Onze schoonheidsspecialiste adviseert u graag over de Mesotherapie in onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp). Door Mesotherapie verbetert de stofwisseling in uw huid, waardoor verouderingsverschijnselen worden aangepakt. De huidlaag wordt egaler en krijgt nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt Mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge, ruwe huid.

Werking en resultaat Mesotherapie behandeling

Mesotherapie verbetert de stofwisseling in uw huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt.

Daarnaast werkt Mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge, ruwe huid. Na de Mesotherapie zijn uw poriën tot 80% verkleint en dus verbeterd . De gladheid van de huid neemt maar liefst met 50% toe. Uw fijne rimpels verdwijnen, uw grove rimpels worden minder grof. Mesotherapie lift uw huid op probleemgebieden rondom de ogen en geeft u een een gladder, egaler en mooier huidoppervlak.

Heeft u last van verticale lijnen op het decolleté? De ervaring leert ons dat Mesotherapie opmerkelijk goed werkt op de lijnen van het decolleté. Uw huidconditie zal aanzienlijk verbeteren. Mesotherapie is daarnaast ook een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering. Na 1 gezichtsbehandeling zijn veel van de positieve effecten al zichtbaar.

Nieuwe naaldloze Mesotherapie!

Met de Mesotherapie werden in het verleden o.a. vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen door middel van een injectiespuit rechtstreeks in de huid gebracht. Mesotherapie is een nieuwe methode die het gebruik van naalden volledig overbodig maakt! Het basisidee van Mesotherapie is, dat actieve werkstoffen onderhuids worden ingebracht op de plaats waar een probleem (huidverbetering) zich bevindt. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel volledig pijnloos is. Maar ook als huid verjongende (anti-aging) methode is Mesotherapie een populaire gezichtsbehandeling. De ingrediënten bestaan voor een groot deel uit een uitgekiende mix van vitaminen, anti-oxidanten, aminozuren en mineralen. Mesotherapie gezichtsbehandeling is een zeer doeltreffende anti-aging methode.

Hoe werkt Mesotherapie?

Het voornaamste doel van Mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière die waterafstotend is. Via de poriën en haarwortel kanalen kunnen werkstoffen echter via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Dit proces wordt door electroporation en electrophoresis vereenvoudigd en extra versterkt waardoor de actieve ingrediënten als het ware door de huid heen gezogen worden. Tegelijkertijd zal electrophoration de huidcellen openen waardoor de Mesotherapie ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot de hypodermis, welke onbereikbaar is voor meeste cosmetische producten!

Mesotherapie heeft een uniek rollersysteem

Naaldloze esthetische Mesotherapie werd speciaal ontwikkeld voor de behandeling van anti-aging (huidveroudering, huidverslapping) en huidverbetering (couperose). Tijdens de gezichtsbehandeling glijdt een speciale behandel-kop zonder naalden over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de ingrediënten door middel van een uniek rollersysteem diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt een licht tintelend gevoel waargenomen en de gezichtsbehandeling is geheel pijnloos.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!