Mesotherapie zonder naalden

Mesotherapie is uitermate geschikt indien u last heeft van rimpels, lijntjes, huidveroudering of verslapping of gewoon uw huid goed wilt onderhouden.

Mesotherapie, huidverbetering zonder naalden met spectaculair resultaat! Bij naaldloze Mesotherapie brengen we werkstoffen in de huid met behulp van ultrageluid (ultrasound) en pijnloze en veilige elektroporatie. Met de Meso kunnen we werkstoffen diep in de huid krijgen zodat deze aanzetten tot huidverbetering en anti-aging.

Mesotherapie gezichtsbehandeling € 100

Mesotherapie in kuurverband

De Mesotherapie is ook in kuurverband te boeken indien voor u het allerbeste resultaat het belangrijkste is. Bij een kuur wordt u 1 keer per week of 1 keer per 2 weken behandeld.

 • Mesotherapie kuur van 4  gezichtsbehandelingen de 5e behandeling met 50% korting

 • Mesotherapie kuur van 6 gezichtsbehandelingen € 570,- + de 7e behandeling gratis. Dus maar liefst € 95,- voordeel.

De Meso gezichtsbehandeling is ook zeer goed te combineren met de Microdermabrasie gezichtsbehandeling.

Door de Mesotherapie en de Microdermabrasie gezichtsbehandelingen met elkaar te combineren zal het resultaat erg mooi zijn.

Tijdens het intakegesprek en de uitgebreide huiddiagnose wordt er een behandelplan op maat opgesteld met de bijbehorende producten voor thuisgebruik. Het aantal gezichtsbehandelingen hangt samen met de indicatie en is dus persoonlijk. Gemiddeld zijn er voor een mooi resultaat 5 gecombineerde gezichtsbehandelingen nodig met een tussenperiode van 7 tot 10 dagen.

Meerprijs Microdermabrasie supplement € 45,-

Microdermabrasie supplement kan bij elke gezichtsbehandeling als extra geboekt worden

Heeft u last van couperose?

Ook bij couperose is de Mesotherapie een uitstekende gezichtsbehandeling.

Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam biedt, in tegenstelling tot veel andere beauty salons, de naaldloze Mesotherapie aan. Deze Mesotherapie is zonder het gebruik van naalden en daarom geheel pijnloos. Onze schoonheidsspecialiste adviseert u graag over de Mesotherapie in onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp). Door Mesotherapie verbetert de stofwisseling in uw huid, waardoor verouderingsverschijnselen worden aangepakt. De huidlaag wordt egaler en krijgt nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt Mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge, ruwe huid.

Voordelen Mesotherapie

 • Rimpeltjes verdwijnen, grove rimpels verminderen
 • Lift de huid ronde de ogen
 • Voorkomt veroudering van de huid
 • U krijgt een gladder, egaler en mooiere huid
 • Geeft de droge, ruwe huid extra voeding
 • Vermindert lijnen op het decolleté
 • Verbetert algemene huidconditie
 • Draagt bij een aan betere stofwisseling
 • Verkleint poriën
 • Vermindert couperose

Werking en resultaat Mesotherapie behandeling

Mesotherapie verbetert de stofwisseling in uw huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt.

Daarnaast werkt Mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge, ruwe huid. Na de Mesotherapie zijn uw poriën tot 80% verkleint en dus verbeterd . De gladheid van de huid neemt maar liefst met 50% toe. Uw fijne rimpels verdwijnen, uw grove rimpels worden minder grof. Mesotherapie lift uw huid op probleemgebieden rondom de ogen en geeft u een een gladder, egaler en mooier huidoppervlak.

Heeft u last van verticale lijnen op het decolleté? De ervaring leert ons dat Mesotherapie opmerkelijk goed werkt op de lijnen van het decolleté. Uw huidconditie zal aanzienlijk verbeteren. Mesotherapie is daarnaast ook een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering. Na 1 gezichtsbehandeling zijn veel van de positieve effecten al zichtbaar.

Nieuwe naaldloze Mesotherapie!

Met de Mesotherapie werden in het verleden o.a. vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen door middel van een injectiespuit rechtstreeks in de huid gebracht. Mesotherapie is een nieuwe methode die het gebruik van naalden volledig overbodig maakt! Het basisidee van Mesotherapie is, dat actieve werkstoffen onderhuids worden ingebracht op de plaats waar een probleem (huidverbetering) zich bevindt. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel volledig pijnloos is. Maar ook als huid verjongende (anti-aging) methode is Mesotherapie een populaire gezichtsbehandeling. De ingrediënten bestaan voor een groot deel uit een uitgekiende mix van vitaminen, anti-oxidanten, aminozuren en mineralen. Mesotherapie gezichtsbehandeling is een zeer doeltreffende anti-aging methode.

Hoe werkt Mesotherapie?

Het voornaamste doel van Mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière die waterafstotend is. Via de poriën en haarwortel kanalen kunnen werkstoffen echter via de opperhuid in de diepere huidlagen penetreren. Dit proces wordt door electroporation en electrophoresis vereenvoudigd en extra versterkt waardoor de actieve ingrediënten als het ware door de huid heen gezogen worden. Tegelijkertijd zal electrophoration de huidcellen openen waardoor de Mesotherapie ingrediënten rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot de hypodermis, welke onbereikbaar is voor meeste cosmetische producten!

Mesotherapie heeft een uniek rollersysteem

Naaldloze esthetische Mesotherapie werd speciaal ontwikkeld voor de behandeling van anti-aging (huidveroudering, huidverslapping) en huidverbetering (couperose en cellulitis). Tijdens de gezichtsbehandeling glijdt een speciale behandel-kop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de ingrediënten door middel van een uniek rollersysteem diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt een licht tintelend gevoel waargenomen en de gezichtsbehandeling is geheel pijnloos.

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!