Medik8 H.E.O. Mask Pro

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

H.E.O. Mask van Medik8 is het meest hydraterende nachtmasker  van Medik8

Medik8 H.E.O. Mask heeft een diep hydraterend effect bij het aanbrengen en blijft ‘s nachts werken, zodat je de dag begint met een zichtbaar vollere, gevoede huidteint, vrij van fijne lijntjes, schilfering, strakheid en algemeen ongemak die allemaal samenhangen met uitdroging.

68,00

Extra informatie

Brand

Medik8

Hoe werkt het Medki8 H.E.O. masker?

Geschikt voor: Acne, Anti-Aging, gecombineerde huid, Droge huid, Rijpe huid, Normale huid, Vette huid, Pigmentatie,  Rosacea, en Gevoelige huid

De formule is zorgvuldig geoptimaliseerd om de aanhoudend droge en vochtarme huid aan te pakken. Of het nu wordt veroorzaakt door levensstijlfactoren, genetica, leven in koudere of vochtige omgevingen, centrale verwarming of misschien een te droge huidverzorgingsroutine. Dit geavanceerde masker helpt bij het aanpakken van de symptomen en oorzaken van een droge huid in al deze scenario’s. Of nog meer in het algemeen, het is voor iedereen die vindt dat zijn gebruikelijke routine gewoon niet voldoende hydraterend is. Door 2-3 keer per week aan te brengen, kun je hydratatie in jouw regime verhogen door te combineren met jouw favoriete dag- en nachtcrèmes. De huid wordt bij langdurig gebruik steeds meer gehydrateerd.

Medik8 H.E.O. Mask is dé oplossing voor elke huid die een (chronisch) tekort aan vocht heeft. Standaard moisturisers richten zich op twee van de volgende oplossingen: het verhogen van het vochtgehalte in de huid, voorkomen dat het vocht naar het huidoppervlak gaat of verdamping van vocht minimaliseren. Het H.E.O. masker combineert alle drie de oplossingen voor een optimale hydratatie.

De afkorting H.E.O. staat voor Humectants (ingrediënten oplosbaar in water), Emollients (ingrediënten op basis van oliën/lipiden) en Occlusives (ingrediënten die water afstoten).

 1. De blauwe gel bevat Humectants, zoals hyaluronzuur, glycerine en NMF’s. Hyaluronzuur trekt water aan en kan tot 1000 keer het eigen gewicht in water vasthouden. Glycerine trekt eveneens water aan. NMF’s waaronder ureum en aminozuren binden water aan zich en houden het vast in de hoornlaag. Ze creëren zo een waterreservoir in de bovenste huidlagen.
 2. De witte crème bevat Emollients en Occlusives om het water uit de blauwe gel vast te houden in de huid. Ceramiden, squalaan en linolzuur versterken de huidbarrière en verbeteren het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Dimethicone vormt een luchtdoorlatend laagje op het huidoppervlak dat voorkomt dat vocht in de

De voordelen van Medik8 H.E.O. Mask:

 • 2-staps diep-hydraterend nachtmasker
 • Diep hydraterend
 • Versterkt de huidbarriere
 • Voor iedereen die zijn huid intens wil hydrateren
 • Vrij van synthetische kleuren, parabenen, palmolie, ftalaten, alcohol
 • Vegan en diervriendelijk


Belangrijkste ingrediënten:

 • Multigewicht hyaluronzuur – In staat om tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden, zinkt hyaluronzuur gemakkelijk in de huid waar het vocht naar zich toe trekt, waardoor de huid zowel voller als soepeler wordt.
 • Glycerine – Een kleine maar krachtige molecule en waarschijnlijk het meest beproefde bevochtigingsmiddel in huidonderzoek. Trekt water uit de onderste lagen van de huid naar zich toe.
 • Natuurlijke vochtvasthoudende factoren – Natuurlijke vochtvasthoudende factoren (Natural Moisturising Factors – NMF), die van nature in de hoornlaag voorkomen, binden water in de huid en houden het vast. NMF-niveaus in de huid nemen af naarmate we ouder worden, daarom zijn NMF-componenten, zoals ureum, aminozuren en natrium PCA nuttig om de hydratatie in de rijpere huid te herstellen.
 • Blauwe zeekool – Een wateroplosbaar marien plantenextract afkomstig van Crambe Maritima. Helpt de natuurlijke hyaluronzuursynthese te stimuleren.
 • Ceramiden – Een selectie van lipiden die van nature voorkomen in de waterdichte barrière die bovenop de bovenste lagen van de huid ligt. Ceramiden zijn essentieel voor het vasthouden van water, het reguleren van cellen, en het helpen herstellen van het natuurlijke beschermende schild van de huid.
 • Squalaan – Een bijna huideigen lipide, squalaan helpt de afweer van de huid te herstellen en hydrateert de teint diepgaand.
 • Dimethicone – De waterafstotende eigenschappen voorkomen dat vocht aan de oppervlakte van de huid ontsnapt. De grote moleculen vormen een dampdoorlatende barrière over de huid, waardoor de huid kan ademen en vochtverlies wordt voorkomen.


Zo gebruik je Medik8 H.E.O. Mask:

Breng na het reinigen ‘s avonds, als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Van zowel de blauwe gel als de witte crème pakt u een hoeveelheid van ongeveer 1 á 2 cm.

Breng de blauwe gel van H.E.O. Mask voor gezicht, hals en decolleté aan, vermijd de oogcontouren. Laat een paar minuten intrekken en masseer dan zachtjes de witte crème van H.E.O. Mask in dezelfde gebieden. Gedurende de nacht laten inwerken en ‘s ochtends zoals gewoonlijk reinigen. 2-3 keer per week aanbrengen of als gewenst.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!