buikvet bevriezen

Buikvet bevriezen middels cryoliplolyse  is de manier om vet te verwijderen op de buik. Wij zijn de enige praktijk in Amsterdam die 2 verschillende cryolipolyse apparaten tot onze beschikking heeft en wij zijn sinds 2015 gespecialiseerd in buikvet bevriezen.

Zoals we bijna allemaal weten is buikvet lastig te verwijderen, zelfs als je veel sport en gezond eet is buikvet lastig weg te krijgen. Met cryolipolyse kunnen wij buikvet bevriezen, zoals het buikvet op de onderbuik, aan de bovenkant en zelfs lovehandles.

Maak een afspraak om je buikvet te bevriezen

Keuze uit 2 verschillende cryolipolyse behandelingen

Cryolipolyse Clatuu Alpha

Een losse cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 1 of 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk. Na 1 behandeling zie je al mooi resultaat. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of 3e sessie om al het vet te verwijderen. Wil je meer weten over deze behandeling, lees dan verder op Clatuu Alpha

Boek een intake of een intake + cryolipolyse behandeling

Omdat de behandeling met Clatuu Alpha intensiever is kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een behandeling. Omdat wij erg veel last hebben van mensen die niet op hun afspraak komen opdagen vragen wij bij de intake altijd 50,- aanbetaling en voor een intake en behandeling 100,– . Indien u om wat voor reden, na de intake, de cryo behandeling niet wilt laten uitvoeren, dan storten wij de aanbetaling terug op uw rekening.

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

Cryolipolyse Cryo21

Maak een afspraak voor uw eerste cryolipolyse behandeling. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken,  gevolgd door de cryolipolyse behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

Cryo 21 kuur aanbieding met € 200,- voordeel

Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 850,- dan ontvang je de eerste behandeling gratis.  Prijs losse cryo behandeling € 150,-

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

buikvet-bevriezen-amsterdam

Buikvet bevriezen behandelplan

Bij de Cryo 21 behandeling zijn er gemiddeld 6  a 7 behandelingen nodig zijn om een zichtbaari resultaat op uw buik te krijgen. Bij Clatuu Alpha is dit zelfde resultaat te behalen in 1 behandeling

Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de bevroren vetcellen op de buik zijn weg.

Let op: Bij een BMI hoger dan 30 kunnen wij de cryolipolyse behandeling niet uitvoeren. Bereken je BMI om te kijken of buikvet bevriezen voor jou geschikt is.

Buikvet bevriezen met cryolipolyse

Na het boeken van de behandeling, ontvangt u van ons een online intakeformulier. Deze wordt tijdens uw afspraak met u doorgenomen en is er ruim voldoende de tijd om uw wensen kenbaar te maken. Na het meten van het buikvet en de uitleg over de behandeling starten wij met de behandeling om uw buikvet te verwijderen. Na de behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met buikvet en lovehandles.

Nog mooier resultaat met bijpassend Detox programma en Sepai op maat gemaakte body producten

Om het proces van afoeren te versnellen dien je na elke dag na de behandeling de zones licht te masseren. Eeen combinatie van lpg behandelingen kunnen je hierbij helpen.

Daarnaast adviseren wij Laviesage Cleansing Cure   voor het sneller laten afvoeren van de vetcellen en LPG Firming Body Crème voor versteviging van de huid

Deze detox vormt de basis voor het ontgiften van de lever, waardoor de cellen van het lichaam gifstof vrij gemaakt worden.

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op buikvet bevriezen Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Cryolipolyse is ook geschikt voor:

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!