Peeling Amsterdam

De peelings die wij in Amsterdam gebruiken pakken verschillende huidproblemen effectief aan. De chemische peelings van pH Formula zijn de enige in zijn soort en zijn anders dan alle andere peelings die er in Amsterdam te vinden zijn.

Waarom onze peelings? pH Formula Resurfacing Peeling is de enige peeling dat behalve het peelende effect, ook werkstoffen d.m.v. zuurstof toevoegt. Hierdoor werken de peelings veel dieper in de huid, dan traditionele chemische peelings. Dit voelt sensationeel, geeft veel minder irritatie en vervelling. Daarnaast ook niet onbelangrijk, de resultaten zijn spectaculair bij de onderstaande huidproblemen:

 • Rimpels en lijntjes / huidveroudering
 • Verslapte huid
 • Gevoelige huid
 • Rode huid / Couperose en Rosacea
 • Acne 
 • Pigmentatie en pigmentvlekken

Onze peelings zijn in verschillende sterke beschikbaar dus ook voor de gevoelige en de donkere huid hebben wij peelings in onze kliniek in Amsterdam.

Peeling Amsterdam 3 verschillende intensiteit levels

Onze Peelings bevatten gecontroleerde skin resurfacing. Hierdoor wordt de cel productie actief gestimuleerd. Vervelling en irritatie worden met deze vernieuwde chemische peelings tot een minimum beperkt. Klassieke chemische peelings veroorzaken voornamelijk vervelling en huidirritatie. Bij de peelings van pH Formula heb je wel de voordelen van een klassieke chemische peeling, maar niet de nadelen!

Peeling op maat

In deze behandeling zit inbegrepen:

 • Intakegesprek
 • Observ Huidanalyse (nieuwe klant)
 • Peeling op maat gemaakt
 • Keuze uit 3 verschillende sterkte
 • Behandelplan
 • Acne
 • huidverjonging / anti-aging
 • Couperose
 • Gevoelige huid
 • Glow
 • Pigmentatie
 • Rode huid
 • Rosacea
 • Verslapte huid

Verbeter je huid Peeling

In dit pakket zit inbegrepen:

 • Intakegesprek
 • Observ Huidanalyse (nieuwe klant)
 • 1 Peeling op maat gemaakt
 • Keuze uit 3 verschillende sterke
 • Complete huidverzorgingsproducten voor thuis t.w.v. 261,-

Verbeter je huid kuur van 3 peelings

In dit pakket zit inbegrepen:

 • Tijdelijk met Post Recovery Cream twv 47,- cadeau
 • Tijdelijk met Collageen Booster t.w.v. 30,- cadeau
 • Intakegesprek
 • Observ Huidanalyse (nieuwe klant)
 • 3 Peelings op maat gemaakt
 • Keuze uit 3 verschillende sterkte
 • Complete huidverzorgingsproducten voor thuis t.w.v. 261,-

Afspraak Peeling Amsterdam inclusief intake en huidscan

Voordat wij starten met de peeling behandeling volgt er altijd een uitgebreide intake.
Boek de kosteloze intake samen met je peeling behandeling in de online agenda

Chemische Peeling van pH Formula

Peelings van pH Formula oftewel Resurfacings maken de huid sterker, steviger, stralender en jonger. Het is sensationeel om deze peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. Deze huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

 • huidveroudering intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
 • Acne ontstekingen en het talggehalte van de huid
 • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
 • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea kunnen worden aangepakt

 

De nieuwste peeling behandeling in Amsterdam heet Resurfacing

Wat is resurfacing en wat doet het met uw huid?

Het is een niet-invasief proces dat uw huid laagje voor laagje verjongt. Gecontroleerde huid resurfacing gaat verder dan de buitenste laag van de huid om actief een versnelde vorm van celregeneratie in alle lagen uit te lokken. Nieuwe huidcellen worden van binnenuit gevormd, wat resulteert in een stralender, jonger uitziend huidoppervlak – zonder het risico en de kosten van cosmetische chirurgie.

Skin resurfacing is voor mannen en vrouwen, de donkere huid en de lichte huid van circa 20 tot 65 jaar oud. Het is bijzonder effectief gebleken voor de  gerimpelde huid, door de zon beschadigde huid, bruine vlekken, vlekkerige kleuren, fijne lijntjes rond de mond, ogen en bovenste oogleden, zelfs littekens van acne, waterpokken of verwondingen aan het gezicht.

peeling amsterdam
De peeling behandeling in Amsterdam

Hoe werken onze peelings?

Het unieke pH formula peeling systeem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde chemische resurfacing.

8 redenen waarom je voor een pH Formula peeling zou moeten kiezen

 1. Onze peeling staat er om bekend op het gebied van huidverandering, de huid anders te laten denken om zo tot een geweldig resultaat te komen.
 2. Onze peeling is no-nonsens producten: geen parfum, geheel eerlijk ontwikkeld en bij de bron waar ingrediënten voor de cosmetica worden ontwikkeld.
 3. Deze peeling mag absoluut niet worden vergeleken met een traditionele chemische peeling. Wat pH Formula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen en het gebruik van zuurstof.
 4. Traditioneel wordt bij peelings vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke dan diep in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig.
 5. Wat onze peelings anders maakt is dat zij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je cel stimulatie en een zeer snel herstel van de huid.
 6. Wat onze peeling hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar pHformula een patent op heeft,
 7. Traditionele chemische peelings werken vooral in de bovenste huidlaag wat vervelling veroorzaakt. Maar echte huidproblemen zitten veel dieper in de huid en wordt met een oppervlakkige chemische peeling niet aangepakt.
 8. pH Formula peelings werken wel diep in de huid! 

Nazorg peeling

Pre en post producten voor maximaal resultaat: 

De pre en post peeling producten van pH Formula zijn allemaal gebaseerd op het unieke PH-DVC delivery complex. Door dit unieke systeem komen ook de producten die je thuis gebruikt in de diepere lagen van de epidermis. Om een optimaal resultaat te behalen is het dan ook van groot belang om naast de professionele behandeling ook de thuisproducten van pHformula te gebruiken.

Deze producten voor thuis zitten standaard inbegrepen in onze kuur.

peeling behandeling
Resurfacing de allernieuwste peeling zonder downtime

Vraag en antwoord peelings

Ja, dat kan maar er moet wel minimaal 2 tot 3 weken tussen zitten

Nee, na de peeling is er geen down time.  Er is geen sprake van roodheden, vervelling of hersteltijd.

Er dient 4 weken tussen een behandeling te zitten

Ja zeker, na 1 peeling is je huidstructuur al gladder met een mooie glow. Voor langdurig effect is een kuurd geadviseerd.

De Active verlengt het resultaat van je behandeling en bereid je huid voor op een volgende behandeling. De Recovery herstelt, voedt de huid en zorgt ervoor dat er constant protonen (geladen werkstoffen je huid in gaan) die in de huid aan het werk gaan.
De behandeling kan het hele jaar worden geboekt. Ook in de zomer, let wel op dat je niet gaat zonnebaden of onder de zonnebank gaat liggen. De huid moet wel altijd goed beschermd worden tegen uv-straling, ook als de zon niet schijny.
Het is onwijs mooi een combinatie te maken met bijvoorbeeld de Cold Laser of Bio Skin Light . pHformula zorgt voor het activeren en exfolieren van de cellen en in combinatie met deeze apparatuur geef je je cellen weer energie. Waardoor je huid nog harder gaat werken om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken.

Een peeling kuur bestaat uit 3 behandelingen.

Na de behandeling mag direct make-up worden aangebracht. Wij adviseren altijd minerale make-up ban Youngblood die de huid niet afsluit en daarnaast bescherming biedt.
De meeste mensen ervaren de behandeling niet als pijnlijk. Je kunt wel een lichte vorm van branderigheid, tinteling, warmte of strak gevoel ervaren.

De dag van de peeling is ons advies niet te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan.

Ga daarnaast niet in de zon zitten of onder de zonnebank. De huid moet daarnaast altijd goed beschermd worden met een SPF ook in de winter.

De risico’s van een pH formula peeling zijn niet te vergelijken met een traditionele chemische peeling. De focus, zoals bij een chemische peeling, is niet het laten vervellen van de huid. De focus bij pH forumla is om werkstoffen diep in de huid te laten opnemen.

Er kan minimale vervelling plaatsvinden, maar dit is goed tegen te gaan met de nazorg producten.

Ja, in pricipe kan dit omdat er geen werkstoffen de bloedbaan inkomen. Maar ons advies is om onze speciale gezichtsbehandeling voor zwangere vrouwen te boeken?

Peeling-behandling-amsterdam
pHfoormula de peeling gecombineerd met zuurstof zonder downtime

Online een afspraak maken voor de peeling met resultaat in Amsterdam Zuid

❯ Beste peeling Amsterdam
❯ Peeling Afgestemd op jouw huid
❯ Eenvoudig online afspraak maken
❯ 9.5 klantbeoordeling
❯ meer dan 25 jaar ervaring
❯ Gediplomeerde huidspecialisten
❯ Sinds 2013 de huidspecialist in Amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!